2007-12-04

Kvarnstenens smågodis

Jag läser ohälsosamt mycket bloggar. Därför tänkte jag försöka göra det till en vana att dela med mig av små guldkorn som jag hittar. På oregelbunden basis publiceras därför det som jag vill kalla Kvarnstenens smågodis.

Innehållet kommer förmodligen att vara i huvudsak engelskspråkiga bloggar. Anledningen är att utbudet där är mycket större än det svenska.

Thoughts on time Tankar kring hur det är, eller borde vara, att plocka bort beroendet mellan tid och pengar. Vad är sparsamhet? Och det uppenbara; tid är det värdefullaste vi har, slösa inte bort den. (@ Personal Finance and Wealth by the Penny)

Köphysterins högtid är här igen
Vi köper förmodligen för mycket julklappar åt varandra, och det verkar vinnas en tendens att många finanserierar köpandet med dyra lån. (@ Diversifierad)

What Color Is Your Parachute? How to Hunt for a Job En bokklubb-serie som läser "What Color Is Your Parachute", om yrkeskarriär. Trent, som skriver "The Simple Dollar", läser väldigt mycket böcker och de han väljer ut för sina bokklubbar brukar innehålla intressanta idéer. (@ The Simple Dollar)

Inga kommentarer: